LAAT JE NIET KISTEN!

Ondernemers zijn vaak erg goed in het bedenken van creatieve oplossingen voor problemen. En problemen zijn er momenteel genoeg nu ons land is getroffen door de corona-pandemie.

Bij Llorem Ipsum geloven we er heilig in dat iedere crisis óók kansen biedt. De kunst is alleen het vinden en aangrijpen van deze kansen. De koers die jij als ondernemer de komende weken vaart, kunnen bepalend zijn voor de komende jaren. Laat ons je helpen! Samen komen we tot creatieve oplossingen die jouw onderneming door de crisis loodsen.

Llorem Ipsum voorziet jouw onderneming kosteloos van gedegen advies.
Neem hieronder contact met ons op!

 

KOM KLETSENKOM KLETSEN

Creatief concept 

Bijzondere tijden vragen om bijzondere oplossingen. Videochat samen met een copywriter en een designer om tot creatieve oplossingen te komen voor jouw business!

Sociale media 

Noodgedwongen moet je meer aandacht besteden aan sociale media. We maken contentkalenders, social feeds, templates, mock-ups en veel meer!

Snelle webshop

Moet uw fysieke locatie dicht wegens Corona? Wij bouwen razendsnel een webshop die voldoet aan alle eisen. In overleg verzorgen wij ook de content (afbeeldingen, teksten, video etc.)

Digitale assistentie

Teamoverleg in Zoom, Skype of chatten via Telegram? Wij helpen met tips, uitleg en assistentie met betrekking tot de beste digitale tools.

LAAT JE NIET KISTEN DOOR DE CRISIS!

We voorzien jouw onderneming kosteloos van advies via Skype, Whatsapp, Telegram, Facebook Messenger,
E-mail of briefpost. Aan jou de keuze 😉