DE LLOREM IPSUM METHODIEK

Llorem ipsum bestaat uit een bont gezelschap jonge ontwerpers, makers en creatieveling die niets liever willen dan de wereld mooier maken. Samen strijden we tegen een trend van visuele verpaupering; commercie kan ook mooi zijn. Laat ons het je bewijzen.

Stelletje dagdromers? Absoluut. Harde marketingbazen? Ja, ook! Die twee zijn verenigbaar. Conceptueel denken zit in het bedrijfsbloed en is een vereiste voor iedere werknemer. Want - en hier zijn we van overtuigd - goede reclame wordt gebouwd op goede concepten.

We hebben zo onze eigen manier van zakendoen. Maar die gaat je wel bevallen.
Dit is reclame maken in de 21ste eeuw.

Onze Branding / marketing / designmix werkt het beste als we elkaar in de ogen kunnen kijken. Goede reclame wordt gebouwd op goede concepten. Daarom is dat ons in- en uitgangspunt voor alles dat we maken. En een goed concept laat zich niet maken zonder gedegen overleg.

Niet zomaar een website, marketingactie of campagne optuigen, maar per case opnieuw beoordelen wat de beste aanpak is.
BREAKDOWN

Onderscheid je van de rest met een opvallende visuele taal. Je branding heeft ALLES te maken met hoe jij wordt gezien door je klanten. Wij maken je merk sexy/rebels/onschuldig/
revolutionair/internet-brekend.  

Daarbij letten we op je positionering, de huidige markt en de (dikwijls latente) behoeften van je doelgroep. Van straatbord tot kassabon, alles moet kloppen. 

Mensen voelen zich aangetrokken tot mooie dingen. Wij waxen de borstharen van je merk, scheren de benen en trekken d’r een mooi jurkje overheen.

Visuele communicatie is ons vak; daarom WETEN we dat goed ontwerp jouw merkimago zichtbaar kan onderscheiden. Wees trots op jouw onderneming. Wees trots op mooi ontwerp. 

Conceptuele communicatie is de taal van de 21ste eeuw. Opvallen is niet gemakkelijk, in een wereld verwikkeld in een oorlog om aandacht. 

Wij prikken, zagen en boren tot we het gat in de markt hebben gevonden voor jouw product of onderneming. Stel je voor dat jouw bedrijf  the talk of the town is. Zou toch leuk zijn, niet? 

Door onze nagenoeg eindeloze poel aan getalenteerde freelancers, kunnen we iedere klus klaren. Videocampagnes, fotografie, webontwikkeling- en design, guerrilla acties, illustratie, copywriting, productdesign, animatie, socials ads, Google ads and many more. 

 

Make your dreams happen, now. 

Last but not least; we love printdesign. Dit is voor ons een belangrijk punt om te onderstrepen. Digitale communicatie is een onmiskenbaar onderdeel geworden van de 21ste eeuwse taal, maar JUIST daarom is het interessant om af te wijken van de gebaande paden. Llorem Ipsum <3 Papier. Sorry bomen. 

Wees dus voorbereid op een monoloog over waarom jouw merk moet kiezen voor een printdesign campagne. Wat je er vervolgens mee doet, is helemaal aan jou. 

JOUW WEG NAAR SUCCES BEGINT HIER

Nick : 06 272 987 87
Storm: 06 404 958 22
info@lloremipsum.nl