Close
A B O U T
Type at least 1 character to search
Back to top

Planting ideas,
growing brands.

OVER ONS

We zijn jong, we zijn oud. We zijn groot, we zijn klein. We zijn jouw grootste bron van inspiratie en je grootste provocateur. We zijn veel dingen, maar we zijn niet gemiddeld. De waarheid is dat mensen niet echt om merken geven. Daarom moeten merken relevant zijn om tijd van mensen te verdienen.

ONZE RELIGIE

Wij geloven in de onredelijke kracht van de ambitie om merken te transformeren en ze te verheffen tot een culturele status, die groei oplevert in termen van publiek en zakelijk aandeel. Want onze echte concurrentie is cultuur. En cultuur staat nooit stil.

MET WAT?

Concepting

Brand Consultancy

Design

Branding

Marketing

Nick Boer

/Founder

Storm van den Broek

/Founder

Leon Doesburg

Design Guru

Jouw naam

/word jij onze nieuwe stagair?

De wereld mooier maken

Llorem ipsum bestaat uit een bont gezelschap jonge ontwerpers, makers en creatievelingen die niets liever willen dan de wereld mooier maken. Samen strijden we tegen een trend van visuele verpaupering; commercie kan ook mooi zijn. Laat ons het je bewijzen.

Stelletje dagdromers? Absoluut. Harde marketingbazen? Ja, ook! Die twee zijn verenigbaar. Conceptueel denken zit in het bedrijfsbloed en is een vereiste voor iedere werknemer. Want – en hier zijn we van overtuigd – goede reclame wordt gebouwd op goede concepten. We hebben zo onze eigen manier van zakendoen. Maar die gaat je wel bevallen.
Ideas 0
Design 0
Development 0
Branding 0