Een grotegrote stapstap voor de Kleinstesoepfabriek

WEBDESIGN | ETIKETONTWERP | NAAMCONCEPT | FOTOGRAFIE

Kleinstesoepfabriek.nl

| KLEINSTESOEPFABRIEK | KLEINSTESOEPFABRIEK |

De meest overheerlijke soepen, authentieke bouillons en krachtige stoofpotten. Ecologisch, duurzaam, en overwegend veganistisch. Dat is waar dededede KleinstesoepfabriekKleinstesoepfabriek in Leek voor staat.

De meest overheerlijke soepen, authentieke bouillons en krachtige stoofpotten. Ecologisch, duurzaam, en overwegend veganistisch. Dat is waar KleinstesoepfabriekKleinstesoepfabriekKleinstesoepfabriekKleinstesoepfabriek inin Leek voor staat.

Uitdaging

KSF maakt een mooie groeigroei door. Daar past een nieuwe website bij, die aansluit bij de wensenwensen van de consument; steeds meer aankopen vanuit huis, onder andere vanwege corona. Daarnaast is er een nieuwnieuw productproduct gelanceerd, waar een naam en visueel smaakje aan toegevoegd is.

Oplossing

We zijn erg dicht bij het origineleoriginele karakter van KSF gebleven. Weinig overheersende brandelementen. De producten spreken voor het merk, niet andersom. Dit vertaalt zich naar een soberesobere maar effectieveeffectieve visuele taal.

Bouillon gifje

Er school een uitdaginguitdaging in het design van de nieuwe KSF website; hoe zorg je voor een effectief design, zonder veel vermoeiende designelementen? Het resultaat is een minimalistischeminimalistische website waarin het product centraal staat. We hebben alle producten opnieuw gefotografeerd, zodat potjes met dezelfde belichtingswaardenbelichtingswaarden op de website staan.

Aansluitend hebben we een nieuw product voor KSF vormgegeven.vormgegeven. Voor de nieuwe bio-bonenstoof bedachten we de naam Slowstoof; heerlijke stoofpotjes gemaakt van bonen. Het etiket is van onze hand. Er zijn veel iteratiesiteraties en variaties geweest, voordat de keuze op het uiteindelijke labellabel is gevallen.

EchteEchte
soep heeft tijdtijd nodig.nodig.

Zin in soep?

Back to top