Close
Type at least 1 character to search
Back to top
SIMPLON UP SIMPLON UP SIMPLON UP SIMPLON UP

Uit liefde voor kweekvijvers 

Branding | social design | print design | merchandising

Simplon UP is een wekelijks terugkerend evenement, waar poppodium Simplon lokaal talent een podium biedt. De kleine zaal van Simplon, waar het evenement wekelijks plaatsvindt, heeft een ongemakkelijke eigenschap: als artiest moet je door het publiek om vervolgens het podium aan de voorkant op te klimmen. Llorem Ipsum heeft samen met een team van gedreven vrijwilligers anderhalf jaar een groot aandeel geleverd in het opzetten van deze evenementen, met de verantwoordelijkheid voor de zichtbaarheid  van het evenement voor de beoogde doelgroep.
Date

UITDAGING

Een mediagenieke huisstijl voor een evenement dat zich iedere donderdagavond in de bovenzaal van poppodium Simplon presenteert: Simplon UP. Een wekelijkse avond met lokaal aanstormend talent, Van Grunge, via Indie, naar Singer-Songwriter en Dronemuziek.

OPLOSSING

Poppodium Simplon draait op vrijwilligers. Daar is de donderdagavond (Simplon UP) geen uitzondering op. Om de vrijwilligers te motiveren is er een nieuw horeca-shirt ontworpen. Daarnaast is er voor UP een posterteam opgezet, een nieuw logo ontworpen en is er aandacht besteed aan een social media campagne. 

Ook zin in een feestje?